Alla inlägg den 29 mars 2007

Av H - 29 mars 2007 21:58

till alla er som inte vet vad de skall se på tv i helgen. jag är mycket tveksam mot filmer i denna genren men jag är helt betagen. en rolig, rapp och ibland utelämnade film om kvinnors kamp om makten i en mycket annorlunda film. en film att rekommendera!

Av H - 29 mars 2007 18:21

jag har en förmåga att ibland, eller i ärlighetens namn vara så snäll så att jag personligen tycker att det tangerar att bli dum. detta har tagit sig lite olika uttrycksformer under mitt liv, bla så har jag skrivit tentor till kompisar när jg själv har haft tentavecka. idag har denna sida av mig gjort så att jag jag har lånat ut min tenta till en kursares mamma så att hon inte får ett sammanbrott på sin son. jag vet inte om jag är snäll eller bara dum....

Av H - 29 mars 2007 09:44

igår infann sig tårtkalas nummer tre av fem. min syster karolina fyllde 19. dagen var lugn. farmor har sovit här inatt och det var flera år sedan sist. hon har trott att det inte har gått att lämna farfar men det har gått super bra. jag och farmor skall ha följe på tåget när hon skall hem. skall ha min sista Hume föreläsning idag.

Ovido - Quiz & Flashcards