Alla inlägg den 20 maj 2007

Av H - 20 maj 2007 23:20

det var ingen wallander-film idag och jag måste erkänna att det känndes lite tomt. inga ystad miljöer. idag har ystad lyst från sin mysiga försommarsida. stilla vind och mysiga dofter. solen har inte varit framme så mycket men det har ändå varit varmt.  tog en promenad och tittade på näsduksträdet. mor påminde mig idag om att det är tre månader till jag börjar på urfolk. jag kan inte fatta de: SKRÄMMANDE.


jobb i sommar är fortfarande ett stor problem för mig. jag vill jobba men tydligen vill ingen har mig. undrar vad som är fel. ser inte filosofin bra ut i CV:t? eller beror de på telefonförsäljningen? kanske jag överanalyserar. vet inte men jag känner mig desperat. vill jobba. vill jobba. vill jobba. hatar att erkänna att jag är arbetslös efter 8 juni. hatar att ta ordet i min munn.  det är ett kränkande att inse att man inte kan skaffa sig ett jobb. på ett sätt så ses det som ett misslyckande. "du är kass. har inte tillräckligt med kompetens". fan vad allt detta suger ibland. att det inte finns något tryggt jobb som jag kan falla tillbaka på under somaren. nej, jag ser inte telefonförsäljningen som säkerhet. det är svårt att sälja under sommaren.


nu har jag kräkt av mig nog av mitt sommarproblem.  


den kommande veckan ser lovande ut. skall på föreläsning måndag, onsdag och fredag. till tisdag skall jag och ida åka till båstad och hälsa på på Apelryd. det skall bli kul. måste nog åka in till lund på torsdag för att läsa i antologi boken.


nu skall jag sova och hoppas att ett jobb som jag sökt skall höra av sig.  

Ovido - Quiz & Flashcards