Alla inlägg den 13 maj 2007

Av H - 13 maj 2007 23:34

ute är det vindstilla och det doftar av syren. björken rör sig inte och den kommer inte att vagga mig till söms med sina stillsamma ilningar och lugna viskningar. det är sommar i luften. sommaren 2007, hur skall den bli? det verkar som att den kommer att gå i arbetslöshetens tecken. känns inte bra, men vad har jag för val, telefonförsäljning? inte de tack. inte för allt smör i småland.


fyller 21 i sommar och kan inte fatta att tiden gått så fort sedan jag tog studenten. ibland känns det som om det var igår men i andra andetaget så inser jag hur mycket som hänt. var mina drömmar andra då mot nu? nej jag tror inte att de var de. skillnaden vara bara att de inte var så formulerade då. jag visste mer lite difusa saker om vad jag kunde tänka mig. nu vet jag mer handfast vad jag vill med mitt liv och med min framtid.


idag så har jag även fått veta att jag får en soffa och en fotölj i 50-talsstil om jag vill ha den. jag tror att jag skall säga ja. men innan jag använder den så måste den kläs om. jag kan se den framför mig i mörkbrunt jeanstyg!! oj va fint!  

Ovido - Quiz & Flashcards