Alla inlägg den 9 maj 2007

Av H - 9 maj 2007 21:44

tryggve dog i måndags. ett slut. på ett lidande.


när någon i min närhet dör får livet en annan status. vad betyder livet? vad är livet? är det något som bara är? eller kan man ta på livet?


idagens samhälle känns de mer och mer som att allt som betyder något är ett yttre modeskal. att ha en trendig handväska, ett snyggt hus och snygg man eller fru. fan va ytligt. jag vill inte leva ett ebba von sydow liv för att det, verkar i mina öron, vara så jävla fattigt på både lärdom och principer. allt verkar handla om att bo i stockholm och tjäna "svarta pengar". jag spyr. 


livet har vi alla fått som en gåva av våra förfäder (inte gud). att ta till vara de efter bästa förmåga är vårt eget ansvar. spring inte efter modetåget..  

Av H - 9 maj 2007 11:56

måndag och tisdag

handlednigng. fika med ida och fredrik. grillkväll med grannar. uppsats mellan 22.20-05.05 sova lite. sedan uppats mellan 10.50-11.47 åka på handledning. hem sova lite. uppsat mellan 21.10-00.05


de senaste två dygnen har varit helt överjobbiga. jag är helt slut. sovit minimalt och bara suttit och meckat med uppsatsen. har knappt haft koll på vilken dag det har varit. nu tycker jag att den känns okej. försöker att inte tänka på den för att då känns det som om jag tillskriver mig själv ett icke godkänt..


har lärt mig en sak - planera så att det inte blir så stressigt på slutet..  


jag är trött. skall sova efter de att jag lämnat in den.  

Ovido - Quiz & Flashcards