Alla inlägg den 11 maj 2007

Av H - 11 maj 2007 21:43

hade uppsatsseminarie idag. hade skrivit min uppsats om terrorism och männskliga rättigheter. seminariet var bra men jag var ändå inte helt nöjd med uppsatsen. tiden var för kort och jag kännde att jag aldrig nådde enda fram - jag uppleva aldrig flow. fan. fan. fan.


satt sedan i samtal med dan. han inledde med att fråga vad han hade sagt om jag har i hans kläder, jag svarade att jag inte visste. sedan sa han att jag fick G på uppsatsen. jag förstår varför - den var för "ohandfast". fan. fan. fan.


så vad känner jag nu inför uppsatsen. besvikelse att jag inte nådde mitt mål. att jag inte lyckades att få VG. att den inte blev som jag ville och att jag inte kom i fas att känna flow. jag är arg - arg så att jag nästan tror att jag skulle kunna börja gråta. som en annan patetisk 14 åring på högstadiet. jag känner mig så otacksam men ändå så jävla arg. arg. arg. arg. illsken. pisst. sur. trött. irriterad. vansinnig. skulle vilja förstöra något. festa och supa bort illskan.


jävla uppsats. allt slit, alla sena nätter, alla timmar av tankar och tankar. allt som gick förlorat. på ett sätt känns det inte lönt. samtidigt vet jag att detta var min första uppsats någonsin och att jag inte borde klaga. men idag och nu kan jag bara klaga och vara besviken på mig själv. för visst fan gör det ont att inte nå i mål och få hissa flaggan i topp??  

Ovido - Quiz & Flashcards