Alla inlägg den 24 april 2007

Av H - 24 april 2007 17:38

jag önskar mig inte en ny garderob och jag handlar inte på avbetalning. de jag har äger JAG och inte någon annan. jag har just nu kärat ner mig i en kamera. en Nikon D40x! den är allt som jag vill ha av en kamera. den är lite och smidig och har 10 mega pixlar. (sedan finns det andra kvaliteter oxå som jag prioriterar med dessa två är bland de viktigast). jag skall in en runda till lund på torsdag och då tror jag att jag skall unna mig ett besök på Matssons Foto och titta och klämma lite på kameran. skall oxå höra om vad de har för studentrabatter. jag är betagen!!!

Av H - 24 april 2007 12:05

jag skulle bra vilja tipsa om SVT:s matprogram Saras Kök. ett bra program som har en inriktning på vegetarisk och ekologisk mat. bra recept utan tusen ingredienser. kul att titta på. sedan så är många rätter utan mjölk och de gillar jag! titta in på hemsidan och få lite inspiration.

Av H - 24 april 2007 11:11

igår var en mycket bra dag. åkte till lund och filosofen vid 10. skulle på uppsatsintroduktion. jag måste erkänna att det känns lite pirrigt. uppsats, smaka på ordet: U P P S A T S! nervöst med det skall nog gå bra.


efter lite prat om de så drog jag till malmö för att träffa ida och fredrik. de mötte mig vid centralen och sedan inleddes en promenad som gick i stringhyllans tecken. efter att tre personer (som var mycket hungriga) traskat hela malmö runt och burit på dessa snyggingar fick jag äntligen se en fin lägenhet. den känndes mycket mer harmonisk. tackar för en trevlig dag! 

Ovido - Quiz & Flashcards