Alla inlägg den 9 mars 2011

Av H - 9 mars 2011 21:25

det rasar en dabatt på löpsedlarna om herr mäktigs fru och drottningens mössa. den är jäkligt snygg. (en bekant har en och jag har provat den) mössan har en liten toffs av ett sött hoppande djur. något som tydligen är ytterst upprörande. denna vintern har vi tydligen blundat för dunet i jackan.


dr2 visar dock ett program som upprör mig på riktigt: http://www.dr.dk/DR1/blod-sved-og-tshirts/#/5508 detta program handlar om den dagliga tröjan. är inte de upprörande så vet jag inte vad. men tydligen är det lättare att trycka en löpsedel om en toffs, inte om något så banalt som mode.

Av H - 9 mars 2011 21:08

fan fan fan. allt skit börjar på B. varför har jag ingen Biljett till Bodil Malmstens föreställning i malmö på min lediga måndag. en stor jävla bitterhet. såg henne på Skavland för någon vecka sedan och blev helt betagen. tänk om fler kvinnor var så galet kloka och insiktsfulla. jag har läst en bok av henne tidigare och den var riktigt bra. nu läser jag hennes blogg dagligen och den är helt underbar. bitterhet, varför har jag ingen biljett!!

Ovido - Quiz & Flashcards