Alla inlägg den 25 januari 2009

Av H - 25 januari 2009 15:31

läste idag i sydsvenskan att Mac firade 25 års jubileum. tänkte bara gratta.

Av H - 25 januari 2009 12:25

sitter här och tänker tillbaka. för ett år sedan satt jag på ett plan till Hawaii. jag kan inte fatta det. resan känns nu som i ett annat liv. måste bita mig i armen för att fatta att det har hänt.


måste träda in i tentans värld igen. för första gången i min akademiska karriär måste jag kompletera en hemtenta. det känns så jävla surt och ruttet. är förbannnad på mig själv att jag inte var noggrannare redan från början. hemtentor har varit lite av min paradgren. men inte kan lyckan få vara för länge. 


farmor är på besök. ganska gott humör må jag säga. hon har sagt att hon skall kolla bostad till mig. jag bugar och tackar. 


var inne på beroendeframkallande fejjan. en kursare till mig går det programmet som jag vill gå. kännde att nu jävlar skall jag anstränga mig varje måndag i 9 veckor.


har i helgen faktiskt mått lite bättre. eller det var nog inte riktigt sant. känner att jag börjar bli gladare. har på ett sätt vilat så nu orkar jag tänka på annat. allt är inte bara svart. det går upp och ner. min beslutsamhet och glöd har jag kännt lite av i helgen och det känns jätteskönt. den försvann då vid jul för att jag var så trött efter allt jobb på ICA. 


livet går vidare. jag går oxå vidare. alla dagar kommer inte att vara rosenröda men nu skall jag skriva tenta och imorgon skall jag på kurs. 

Ovido - Quiz & Flashcards