Alla inlägg den 23 januari 2009

Av H - 23 januari 2009 23:15

jag fick min december lön idag.. bara ett ord kan förklara hur jag kände över de, nämligen LYCKA och en tillfredställelse.. efter att hela den månaden jobbat som en gris var jag faktiskt värd en bra lön..


idag har jag anmält mig till högskoleprovskursen.. lite blandade känslor. mest bra dock. motivationen känner jag är på uppgång och det är en av de viktigaste delarna för att jag skall kunna prestera bra den 28 mars. det känner jag redan nu. jeg vet att om jag beslutar mig för att klara något och verkligen koncentrerar mig på målet kommer jag att nå dit. kanske inte på första försöket men så småning om. 


sedan har jag en annan sak som jag måste berätta.. jag har blivit fast på ICA. och jag är GLAD för de!! en sak är avklarad på min mållista för 2009. 


imon skall jag köpa en mapp och block inför kursen så att jag känner att jag öven kan komma i estetisk stämning. sedan skall jag ta tag i min tentakompletering så att jag har den ur världen. jag mår dåligt av att tänka på den fria viljandets vara eller inte vara. 

Ovido - Quiz & Flashcards