Alla inlägg den 27 maj 2009

Av H - 27 maj 2009 09:23

tittade in på hemsidan för att kolla vem som blev lyssnarnas Sommarpratare. blev så besviken att den jag röstat på inte vann. nu vann en man med ölmage och svart skinväst, jag är ledsen gott folk men inte så intressant i mina öron.


om en vecka tillkännages de andra som skall prata. jag tippar ett startfält med många som pratat innan. vet inte varför men jag har den känslan. sedan tror jag inte att det kommer att vara så många företagsledare utan snarare politiker. vet dock inte riktigt vilka som du kan stå på vänt med tanke på att förra sommaren pratade ett par riktigt stora namn. 


idag är jag på väg till Lund för sista föreläsningen. alltid blandade känslor. ovissheten inför framtiden skaver och när jag sover drömmer jag konstigt. arg på mig själv att jag ibland tycker så jäkla synd om mig själv och inte gör något åt de. har dock bestämmt att nu måste jag tänka framåt och inte bakåt. 


imorgon skall jag hämta upp min fina, nej finaste cyckel. Skeppshult V kommer att bli min kompis. box bak och pakethållare fram. hade tänkt mig en äpplegrön men att frakta hem den skulle kosta minst 800 kr mer än den svarta som jag valde. så mycket tyckte inte jag att det var värt. så nu kommer jag cyckla till jobbet hela sommaren. 

Ovido - Quiz & Flashcards