Alla inlägg den 13 april 2009

Av H - 13 april 2009 20:22

hej alla!


nu har jag jobbat sex dagar under den störrsta mathelgen på hela året.. jag tyckte att julen var jobbigt men detta vara mer och värre må jag säga. oj oj oj, vad det har varit mycket drag i butiken. fick hoppa in fem timmar extra i onsdags bara för att min chef har svårt att planera. sedan har det bara rullat på med ca 8 timmar varje dag.


idag har jag bara jobbat fem ynka timmar. en jätteskön anslutning på veckan. var nästan i frukten hela dagen. tycker att det är så kul att pilla och fixa i frukten. det är lätt att se en förbättring och det blir så fint utan jättestor ansträngning. rotera cironer och ta bort de sunkiga. höra ljudet av färska fina äpplen som rör sig i backen. lägga upp exetiska frukter så att det ser oemotståndligt ut. sedan har jag fixat en hel gavel med fin god dyr choklad. det var en bra jobbdag idag. 


fortfarande måste jag erkänna att jag är jättetrött. känns som att mitt liv fassnat vid ett stopp ljus och i en återvändsgränd. dagarna passerar i en form av ökenvandring där jag tappat kompassen. denna gången har jag beslutat att jag inte skall hetsa in i något annat för att döva kännslan. jag skall känna den så att jag orkar sen. kan inte stressa igenom denna fasen. måste slicka såren och försöka vila. vet inte hur jag skall beskriva kännslan men jag är trött och det känns som att jag bara är i ett brus utan varken väg eller mål. ganska frustrerad. försöker sova mycket och ta hand om mig. sover drömmlöst. kan vara trött en hel dag. 


fortfarande känner jag inte så mycket. magkänslan har liksom dött. jag tror att jag drännerat den på brännsle. 

Ovido - Quiz & Flashcards