Alla inlägg den 25 juni 2007

Av H - 25 juni 2007 13:56

2007-06-25

Anna-Karin Gauding

Titel: arbetar med bistånd i Sydamerika, bor i Chile
Ålder: 59
Uppvuxen i Härnösand och bosatt i Santiago de Chile.
Debuterar som sommarpratare.

Under 1970-talet volontär för organisationen UBV, Utbildning för biståndsverksamhet. Har därefter arbetat i 13 år med flyktingfrågor och mänskliga rättigheter i Sydamerika genom biståndsorganisationen Diakonia. Har också samordnat utbytesprojekt mellan Chile och Sverige, liksom miljö och soputbildningar i flera Latinamerikanska länder. Har skrivit böcker om folkrörelser och demokrati i Latinamerika.

– Jag kommer att tala om Latinamerika och om mig själv, om engagemang och delaktighet och om konsekvenserna av mina livsval. Men också om att välja till istället för att välja bort.



Låtlista Sommar
STEN CARLBERG

SOMMAR SOMMAR SOMMAR


PHILIPPE COHEN-SOLAL, EDUARDO MAKAROFF, CHRISTOPH H MÜLLER QUEREMOS PAZ GOTAN PROJECT LA REVANCHA DEL TANGO YA BASTA VICTOR DANIEL LA VIDA ES UN CARNAVAL CELIA CRUZ, FRANK GUIDO DIAZ MI VIDA ES CANTAR BAT DISCOS
EVERT TAUBE CARTA DE MI PEQUNA
BRUCE SPRINGSTEEN HUNGRY HEART NEIL YOUNG ONE OF THESE DAYS
HABIB KOITÉ SIRATA
LEON GIECO DE IGUAL A IGUAL LEON GIECO
PAUL SIMON 50 WAYS TO LEAVE YOUR LOVER, FIFTY WAYS TO LEAVE YOUR LOVER
ARILD ANDERSEN HYPERBOREAN
TOBY MURGAS, ENDER ALVARADO ERES
JOHN LENNON, PAUL MCCARTNEY MICHELLE THE BEATLES
YTTHAMAR TROPICALIA, REY ZULU UMA HISTORIA DE IFA, ELEJIBO VIRGINIA RODRIGUES NOS
JOAN MANUEL SERRAT AQUELLAS PEQUENAS COSAS
COEN BAIS SONG FOR ANETTE COEN BAIS


Anna-Karin har minst sagt ett spännande förflutet. hon har jobbat med humanitärt arbete och sett både för och nackdelar med utrikespolitik och bistånd. under hennes diplomatiska ton verkar det som om det bor en pittbull som har fått attakera och bita i de frågor som ligger henne nära om hjärtat. hon har fått utlopp för sina övertygelser och hon har kämpat för det som hon kallar sitt Chile.


idag verkar som sansad och nöjd med livet och vad hon har åstakommit men trotts detta verkar det som om hon känner att hon har förverkligat sig själv framför barnen. jag vet inte om hon ångrar detta men de verkar som om hon har dåligt samvete för det liv som hon valt att leva med sin familj.


musiken var en blandning av härlig musik och bra prat.


programmet är en bra blandning av egna erfarenheter, upplevelser och känslor. det som kag hade önskat att hom skulle berätta mer om var hon hittade sin inspiration i från i alla dessa situationer där hon satte sitt eget och sina barns liv på spel.


Musiken: ++

inte riktigt min smak


Pratet: +++

det var intressant och utelämnande


Helheten: ++++

en svag fyra

Av H - 25 juni 2007 08:34

hej kompis. jag tackar för det nattliga samtalet. jag somnade gott efter att vi hade "ältat". du har en förmåga att få mig att bli så himla glad. ville bara önska lycka till med kärleken!

Ovido - Quiz & Flashcards